Wilujeng sumping di situs web kami!

PRODUK

TENTANG KAMI

PROFIL PERUSAHAAN

    Shanghai Muxiang

Shanghai Muxiang mangrupikeun perusahaan téknologi luhur anu didirikeun taun 2006. Pabrik perusahaan di Shanghai nempatan luas 186 hektar. Aya 30 insinyur senior, kalebet PHDs, master sareng postgraduates, sareng 12 undergraduates. Basis produksi Tangshan ogé ngaliput lega 42,000 méter pasagi sareng padamelan 1.700 jalma.

BERITA

news01

Shanghai Muxiang

Shanghai Muxiang mangrupikeun perusahaan téknologi luhur anu didirikeun taun 2006. Pabrik perusahaan di Shanghai nempatan luas 186 hektar. Aya 30 insinyur senior, kalebet PHDs, master sareng postgraduates, sareng 12 undergraduates. Basis produksi Tangshan ogé ngalebetkeun 42.000 méter pasagi sareng padamelan 1.700 jalma.

Bucket elevator

Lift ember

Pedaran téknis lengkep ngeunaan LIPI LIPI of Shanghai Muxiang Machinary Equipment Co., Ltd. LIPI Lift 06.jpg 1. Alat-alat anu disayogikeun ku Muxiang ngagaduhan fungsi anu lengkep, sateuacanna ...
Automatic packing and palletizing system
1. Bubuka sistem solusi anu fleksibel tina paking otomatis sareng sistem palétisasi tina manipulator Kalayan kamajuan kontinyu perekonomian nagara kuring sareng kamajuan anu gancang ...