Wilujeng sumping di situs web kami!

Conveyor Roller Sorter

  • Electric wheels sorting machine conveyor

    Roda listrik nyortir mesin conveyor

    Conveyor mesin asihan roda listrik anu digunakeun dina kantong ngabagi logistik, mesin milah roda nyaéta alat anu dianggo pikeun sistem conveyor sabuk atanapi sistem conveyor roller. Karakteristik desain ieu nyaéta pikeun ngalacak barang anu ditepikeun sacara akurat sareng stabil ogé nyetél posisi asihan dina posisi mana waé dina dua sisi garis conveyor kalayan gampang pikeun nyugemakeun pelanggan kalayan syarat asihan anu béda.

  •  Stainless steel roller conveyor

     Conveyor roller stainless steel

    Conveyor rol mangrupikeun bentuk sabuk conveyor anu ngagunakeun rol - silinder puteran anu rata-rata - pikeun ngamungkinkeun objék luncur dina permukaan na. Aranjeunna mindahkeun bahan ti hiji tempat ka tujuan anu sanés, sareng sering ngungkit gravitasi atanapi nerapkeun motor alit pikeun ngalakukeunana.