Wilujeng sumping di situs web kami!

Sekrup Conveyor

  • Screw Conveyor

    Sekrup Conveyor

    A conveyor screw atanapi auger conveyor mangrupikeun mékanisme anu ngagunakeun sabeulah sekrup hélik hélik, anu disebut "flighting", biasana dina tabung, pikeun mindahkeun bahan cair atanapi granular. Éta dipaké dina seueur industri penanganan massal. Conveyor sekrup dina industri modéren sering dianggo sacara horisontal atanapi dina condong sakedik salaku cara épisién pikeun mindahkeun bahan semi-padet, kalebet limbah tuangeun, kiripik kai, agregat, séréal, pakan ternak, lebu ketel, daging, sareng tuang tulang, kota runtah padet, sareng seueur deui anu sanés.