Wilujeng sumping di situs web kami!

MX-2B2 Mesin ngeusian Kalayan eupan balik

Pedaran pondok:

Kapasitas: 20-55 timah / mnt

Modél Gawé: hiji ngeusian ku auger & nimbang tunggal & nolak

Kisaran spésifikasi timah:

Diaméterna: 50-180mm

Jangkungna : 50-350mm

Ngeusian Beurat: 10-5000g (Ku ngarobah diaméter auger)

Ngukur Akurasi: ≤ ± 1%

Volume Hopper: 50L

Total Beurat: 450Kg


Detil Produk

Tanda Produk

Panjelasan Produk

Antarmuka manusa-mesin layar toél Cina / Inggris, sistem kontrol PLC, servo motor drive ngeusian sekrup servo motor drive ka turntable tank.

Éta tiasa dibungkus dina kaléng atanapi wadah anu bentukna botol, dilengkepan sistem dahar otomatis, anu tiasa nyadar kurangna botol sareng henteu kaléng, bins panto kabuka, rak pigura anu manusiawi sareng gampang dicuci, struktur mesin lengkep, wajar perenah, ngagantian variétas bungkusan, sareng Raheut pisan sareng bersih higienis.

Timbangan umpan balik ngalacak gravitasi, alarm langkung-kasabaran beurat, alarm alarm sesar sareng fungsi pembuangan limbah, pikeun mastikeun tingkat kualifikasi produk anu luhur.

Data anu tiasa dianggo tiasa disimpen sareng disimpen, kalayan fungsi tangki tangki, geter, sareng kempelan lebu.

Auger filler Protein bubuk bubuk mesin keusikan Kami rupa-rupa bubuk otomatis mesin keusikan kasohor luas kusabab fitur high-end na sapertos kinerja anu saé, fungsi lemes sareng operasi gampang. Dilengkepan sistem dumasar PLC mesin bubuk bubuk otomatis ieu mastikeun ...


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami