Wilujeng sumping di situs web kami!

Sabuk Conveyor

  • DWS machine

    Mesin DWS

    Conveyor sabuk paling umum dianggo dina ngangkut bahan massal (sisikian, uyah, batubara, bijih, keusik, sareng sajabana). Sistem conveyor sabuk diwangun ku dua atanapi langkung katrol. Gelung sajajalan mawa médium — sabuk conveyor— muterkeun sakurilingna.

  • Turning Conveyor

    Ngahasilkeun Conveyor

    Turning belt Conveyor mangrupikeun jinis conveyor conveyor belt, conveyor sabuk paling sering dianggo dina transportasi bahan massal (sisikian, uyah, batubara, bijih, pasir, jst.). Sistem conveyor sabuk diwangun ku dua atanapi langkung katrol. Gelung sajajalan mawa médium — sabuk conveyor— muterkeun sakurilingna.

  • Telescopic Extendable Belt Conveyor

    Conveyor Sabuk Terpanjang Teléskopis

    Conveyor teleskopik cocog pikeun kantong ageung ngamuat sareng ngabongkar tina truk. Conveyor teléskoping mangrupikeun conveyor datar anu dioperasikeun dina ranjang slaid teléskopis. Aranjeunna populér pikeun nampi sareng ngintunkeun darmaga dimana conveyor diperpanjang kana inbound atanapi outbound trailer pikeun unloading atanapi loading. Conveyor ieu dianggo pikeun ngamuat kotak sareng karton dina truk sareng kontainer.