Wilujeng sumping di situs web kami!

Mixer dayung ganda-gravitasi bébas

Pedaran pondok:

The-gravitasi dua-aci ngawelah mixer gaduh ciri anu kuat, efisiensi tinggi, waktos nyampur pondok, desain waktos pergaulan 1-3 menit, 1: 1000 babandingan nisbah kasaruaan langkung ageung tibatan 95%, dua batang campuran dina horizontal silinder muterkeun dina arah anu berlawanan dina kecepatan anu sami, bilah anu disusun dina sudut anu khusus dina aci mastikeun yén bahan na disemprotkeun dina arah radial, kuriling sareng aksial dina waktos anu sami, ngabentuk siklus sanyawa sanyawa, sareng ngahontal campuran anu sami waktos anu singget.


Detil Produk

Tanda Produk

Parameter produk

Modél MHW-0,5 MHW-1 MHW-2 MHW-3
Volumn 0,5m3 1m3 2m3 3m3
Faktor beban 0,5-0,7      
Diménsi 1450 * 1500 * 950 1800 * 1800 * 1350 2200 * 2400 * 1600 2300 * 2300 * 1620
Kakuatan 7,5Kw 11Kw 18.5Kw 25Kw
Beurat (KG) 800 (1400) 1150 (1550) 2800 (3800) 4500 (6000)

Panjelasan Produk

Adun ieu mangrupikeun zona fluida mékanis ku ngagunakeun dua alat campuran campuran super-puteran sacara horizontal. Desain ieu ngamungkinkeun tingkat mindahkeun radial sareng aksial anu luhur pisan, hasilna dina homogénitas pangluhurna. Adun dioperasikeun dina Froude Jumlah optimal 1.1, dimana kakuatan séntrifugal ngaleungitkeun gaya gravitasi. Pergaulan diwujudkeun sacara éfisién dina waktos siklus pondok tapi ku pananganan anu lembut pikeun produk sénsitip.

Adun tiasa ngahasilkeun dugi ka 16 siklus pergaulan per jam sareng sayogi dina ukuran 100 dugi 4000 liter (volume anu tiasa dianggo) per angkatan. Desain standar cantilevered of mixer ngamungkinkeun aksés optimal pikeun operator ngalangkungan panto hareup anu ngagenclang. Panto ieu masihan aksés pinuh ka kamar pergaulan pikeun pamariksaan sareng beberesih.

The-gravitasi dua-aci ngawelah mixer gaduh ciri anu kuat, efisiensi tinggi, waktos nyampur pondok, desain waktos pergaulan 1-3 menit, 1: 1000 babandingan nisbah kasaruaan langkung ageung tibatan 95%, dua batang campuran dina horizontal silinder muterkeun dina arah anu berlawanan dina kecepatan anu sami, bilah anu disusun dina sudut anu khusus dina aci mastikeun yén bahan na disemprotkeun dina arah radial, kuriling sareng aksial dina waktos anu sami, ngabentuk siklus sanyawa sanyawa, sareng ngahontal campuran anu sami waktos anu singget.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami