Wilujeng sumping di situs web kami!

MX-2B3 Mesin Auger Otomatis ngeusian

Pedaran pondok:

Wadah produk: Kolom timah tiasa: Diaméter 50-180mm, Jangkungna 50-350mm

Ngeusian Beurat: 10-5000g (Ku ngaganti aksésori auger)

Akurasi Pakét: ≤ ± 1.5g

Kacepetan Pakét: 20-55 kaléng / mnt.

Total Kakuatan: 3.5Kw

Siemens PLC sareng layar toél, Pan servo motor

Kalebet hiji modul 


Detil Produk

Tanda Produk

Panjelasan Produk

Double 50L / 25L hopper, kalayan ngeusian sareng ngeusian fungsi, pastikeun anjeun akurasi anu saé
Layar rampa, Layar 2 basa, gampang dioperasikeun
turntable botol, gaduh ukuran anu béda pikeun botol anjeun
Sabuk conveyor, tiasa nyetél kagancangan numutkeun pak peryogi
Kontrol listrik, kami nganggo mérek terkenal, ajeg sareng gampang didapat nalika éta penting
Ngukur Auger, bagian konci, ngolah bubur pastikeun akurasi tinggi. Tiasa custom sakumaha anu anjeun peryogikeun

Program mesin keusikan sekrup otomatis desain modular, sistem kontrol Plc, antar muka mesin-mesin, modeu damelna jelas dina pandangan, sadaya parameter tiasa dianggo saatos nambihan modul program.
Dipak dina kaléng atanapi wadah sapertos botol, dilengkepan ku sistem dahar otomatis, tiasa ngawujudkeun teu aya botol, teu dieusian tanpa botol,
Éta ngagaduhan fungsi alarm kaluar-of-toleransi, alarm alarm prompt sareng pembuangan limbah, henteu ngantepkeun unggal botol produk anu henteu berkualitas pikeun mastikeun tingkat kualifikasi produk.
Struktur sareng tata ruang sadayana mesin wajar, variétas bungkus dirobah, sareng beberesihna merenah.
Ngagunakeun pelacakan umpan balik gravitasi khusus sareng rem kopling réspon gancang-gancang pikeun nyorong sekrup, ningkat pisan akurasi bungkusan sareng stabilitas mékanis sareng daya tahan, kirang biaya perawatan.

Fitur produk

Akurasi tinggi sareng kecepatan luhur.
Bungkusan bubuk dina kaléng atanapi botol.
Gaduh sistem timbang sareng eupan balik ganda.
Cina / Inggris atanapi ngaragam basa anjeun dina layar toél.
Struktur mékanis wajar, gampang ngarobih bagian ukuran sareng ngabersihkeun.
Ngaliwatan ngarobih aksesoris, mesin cocog pikeun sagala rupa produk bubuk.
Boga fungsi tiasa ngadukung, geter sareng ékstraksi debu.
Kami nganggo listrik mérek terkenal, langkung mantep.
Service pribadi- dina kunjungan situs sareng konsultasi.

Pamakéan produk

Mesin ieu cocog pikeun seueur jinis mesin bungkus bubuk tiasa dianggo salaku:
Mesin bubuk bubuk susu, tepung bubuk mesin keusikan, bubuk bubuk bubuk mesin
Bubuk bungkus: contona, bubuk susu, monosodium glutamat, inuman padet, gula icing, déxtrose, pakan, kopi, ubar padet, bubuk & aditif grainy, pewarna, jst.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami