Wilujeng sumping di situs web kami!

Tentang Kami

Shanghai Muxiang

Profil Perusahaan

Shanghai Muxiang mangrupikeun perusahaan téknologi luhur anu didirikeun taun 2006. Pabrik perusahaan di Shanghai nempatan luas 186 hektar. Aya 30 insinyur senior, kalebet PHDs, master sareng postgraduates, sareng 12 undergraduates. Basis produksi Tangshan ogé ngaliput lega 42,000 méter pasagi sareng padamelan 1.700 jalma.

Inovasi mangrupikeun jiwa perusahaan. Kami gaduh langkung ti 50 aplikasi patén pikeun sacara mandiri ditalungtik sareng produk inovatif unggal taun. Perusahaan parantos nerapkeun sistem manajemen kualitas anu komprehensif sareng lulus sertifikasi ISO9001. Ngeunaan kualitas produk salaku kahirupan perusahaan, perusahaan parantos ngenalkeun langkung ti 36 peralatan manufaktur canggih sareng alat pendukung sapertos pusat mesin, pusat péngkolan, sareng EDM ti Jérman, Amérika Serikat, sareng Jepang.

about
about1

Saatos langkung ti 14 taun dédikasi sareng présipitasi téknologi dina bidang pangiriman mesin, di 2020, Muxiang hasil didaptarkeun dina Élmu sareng Téknologi Inovasi Édisi Shanghai Equity Custody Exchange Center (nami saham: saham Muxiang, kode: 300405). Ieu sajarah pangwangunan perusahaan mangrupikeun tonggak penting; éta ogé mangrupikeun titik awal anu anyar sareng kakuatan panggerak anyar pikeun perusahaan lebet pasar modal.

Nangkep kasempetan énggal pikeun pamekaran industri otomasi transportasi, nyandak jalur pangembangan anu profesional, nalungtik sareng ngembangkeun téknologi transportasi kelas dunya, sareng nyiptakeun perusahaan manufaktur peralatan conveyor kelas dunya mangrupikeun tujuan kami.

Budaya urang

Kami nekad pikeun janten perusahaan mesin sareng peralatan anu dipihormat tur berharga di dunya sareng ngamajukeun pamekaran mesin nasional. Kami ngagaduhan tanggung jawab pikeun janten salah sahiji perusahaan alat-alat mesin anu paling terhormat sareng berharga di dunya ngalangkungan inovasi komprehensif sareng paningkatan anu teras-terasan; salaku anggota alat-alat mesin Cina, kami ngagaduhan tanggel waler anu langkung ageung pikeun ngamajukeun pamekaran industri manufaktur mesin nasional kalayan usaha urang, sahingga pabrik mesin Cina tiasa mingpin dunya.

Gagasan, Visi, Misi

Visi:Janten pamimpin dina industri alat-alat otomatis.

Ideu:Ngabentuk Komunitas Kabetot diantara Palanggan, Karyawan, sareng Kolaborator.

Misi:Produk pabrik anu ngaleuwihan ekspektasi pelanggan.

Tujuanna:Inovasi ngajantenkeun dunya langkung saé!

Karir

Ngayakeun sadaya kagiatan mangrupikeun padamel urang anu janten aset panggedéna sareng konci pikeun kasuksesan anu lumangsung. Maka kami narékahan pikeun ngarekrut jalma-jalma berbakat anu ku urang raoskeun tiasa nyumbang kana kamekaran sareng kasuksésan urang.

ce
team
factory