Wilujeng sumping di situs web kami!

Conveyor

  • Removable Cableless Battery Telescopic Conveyor (3 Sections)
  •  HIGH CHASSIS Removable Cableless Battery 4 Sections TELESCOPIC BELT CONVEYOR
  • High Chassis Telescopic Belt Conveyor (Motorized Movement type)
  • Telescopic belt conveyor rubber pvc conveyor machine

    Teleskopik sabuk conveyor karét pvc mesin conveyor

    Conveyor Sabuk Diperpanjang nyaéta conveyor teléskoping anu manjang kana trailer treuk salaku solusi ergonomis pikeun ngamuat sareng ngabongkar. Conveyor ieu paling umum dipendakan dina pengiriman sareng nampi daérah, gudang, sareng lokasi sanés anu diperyogikeun pikeun mindahkeun bungkus sareng barang-barang sanésna dina sareng kaluar tina truk sareng kontainer pengiriman barang. Konférénsi anu tiasa ditambangkeun, teleskop tiasa ningkatkeun produktivitas sareng éfisiénsi dina panto dok.

  • DWS machine

    Mesin DWS

    Conveyor sabuk paling umum dianggo dina ngangkut bahan massal (sisikian, uyah, batubara, bijih, keusik, jst) Sistem conveyor sabuk diwangun ku dua atanapi langkung katrol. Gelung sajajalan mawa médium — sabuk conveyor— muterkeun sakurilingna.

  • Turning Conveyor

    Ngahasilkeun Conveyor

    Turning belt Conveyor mangrupikeun jinis conveyor conveyor belt, conveyor sabuk paling sering dianggo dina transportasi bahan massal (sisikian, uyah, batubara, bijih, pasir, jst.). Sistem conveyor sabuk diwangun ku dua atanapi langkung katrol. Gelung sajajalan mawa médium — sabuk conveyor— muterkeun sakurilingna.

  • Electric wheels sorting machine conveyor

    Roda listrik nyortir mesin conveyor

    Conveyor mesin asihan roda listrik anu digunakeun dina kantong ngabagi logistik, mesin milah roda nyaéta alat anu dianggo pikeun sistem conveyor sabuk atanapi sistem conveyor roller. Karakteristik desain ieu nyaéta pikeun ngalacak barang anu ditepikeun sacara akurat sareng stabil ogé nyetél posisi asihan dina posisi mana waé dina dua sisi garis conveyor kalayan gampang pikeun nyugemakeun pelanggan kalayan syarat asihan anu béda.

  •  Stainless steel roller conveyor

     Conveyor roller stainless steel

    Conveyor rol mangrupikeun bentuk sabuk conveyor anu ngagunakeun rol - silinder puteran anu rata-rata - pikeun ngamungkinkeun objék luncur dina permukaan na. Aranjeunna mindahkeun bahan ti hiji tempat ka tujuan anu sanés, sareng sering ngungkit gravitasi atanapi ngalaksanakeun motor alit pikeun ngalakukeunana.

  • Screw Conveyor

    Sekrup Conveyor

    A conveyor screw atanapi auger conveyor mangrupikeun mékanisme anu ngagunakeun sabeulah sekrup hélik hélik, anu disebut "flighting", biasana dina tabung, pikeun mindahkeun bahan cair atanapi granular. Éta dipaké dina seueur industri penanganan massal. Conveyor sekrup dina industri modéren sering dianggo sacara horisontal atanapi dina condong sakedik salaku cara épisién pikeun mindahkeun bahan semi-padet, kalebet limbah tuangeun, kiripik kai, agregat, séréal, pakan ternak, lebu ketel, daging, sareng tuang tulang, kota runtah padet, sareng seueur deui anu sanés.

  • Telescopic Extendable Belt Conveyor

    Conveyor Sabuk Terpanjang Teléskopis

    Conveyor teleskopik cocog pikeun kantong ageung ngamuat sareng ngabongkar tina truk. Conveyor teléskoping mangrupikeun conveyor datar anu dioperasikeun dina ranjang slaid teléskopis. Aranjeunna populér pikeun nampi sareng ngintunkeun darmaga dimana conveyor diperpanjang kana inbound atanapi outbound trailer pikeun unloading atanapi loading. Conveyor ieu dianggo pikeun ngamuat kotak sareng karton dina truk sareng kontainer.

  • Flexible Telescopic Roller Conveyor

    Conveyor Roller Teléskopik fléksibel

    Conveyor Sabuk Diperpanjang nyaéta conveyor teléskoping anu manjang kana trailer treuk salaku solusi ergonomis pikeun ngamuat sareng ngabongkar. Conveyor ieu paling umum dipendakan dina pengiriman sareng nampi daérah, gudang, sareng lokasi sanés anu diperyogikeun pikeun mindahkeun bungkus sareng barang-barang sanésna dina sareng kaluar tina truk sareng kontainer pengiriman barang. Konférénsi anu tiasa ditambangkeun, teleskop tiasa ningkatkeun produktivitas sareng éfisiénsi dina panto dok.

  • Flexible Telescopic Conveyor Flexible Screw Telescopic Conveyor Belt

    Fleksibel Telescopic Conveyor Flexible Screw Telescopic Conveyor Belt

    Conveyor Sabuk Diperpanjang nyaéta conveyor teléskoping anu manjang kana trailer treuk salaku solusi ergonomis pikeun ngamuat sareng ngabongkar. Conveyor ieu paling umum dipendakan dina pengiriman sareng nampi daérah, gudang, sareng lokasi sanés anu diperyogikeun pikeun mindahkeun bungkus sareng barang-barang sanésna dina sareng kaluar tina truk sareng kontainer pengiriman barang. Konférénsi anu tiasa ditambangkeun, teleskop tiasa ningkatkeun produktivitas sareng éfisiénsi dina panto dok.

12 Teras> >> Halaman 1/2