Wilujeng sumping di situs web kami!

Produk

  • Removable Cableless Battery Telescopic Conveyor (3 Sections)
  •  HIGH CHASSIS Removable Cableless Battery 4 Sections TELESCOPIC BELT CONVEYOR
  • High Chassis Telescopic Belt Conveyor (Motorized Movement type)
  • Telescopic belt conveyor rubber pvc conveyor machine

    Teleskopik sabuk conveyor karét pvc mesin conveyor

    Conveyor Sabuk Diperpanjang nyaéta conveyor teléskoping anu manjang kana trailer treuk salaku solusi ergonomis pikeun ngamuat sareng ngabongkar. Conveyor ieu paling umum dipendakan dina pengiriman sareng nampi daérah, gudang, sareng lokasi sanés anu diperyogikeun pikeun mindahkeun bungkus sareng barang-barang sanésna dina sareng kaluar tina truk sareng kontainer pengiriman barang. Konférénsi anu tiasa ditambangkeun, teleskop tiasa ningkatkeun produktivitas sareng éfisiénsi dina panto dok.

  • The movable groove spiral belt mixing machine

    Mesin campuran campuran alur spiral

    Mixer pita spiral horisontal diwangun ku bagian puteran pita spiral;

    Spiral luar ngumpulkeun bahan tina dua sisi ka tengah,

    Spiral batin ngalantarankeun bahan ti tengah ka dua sisi pikeun ngawangun campuran konvektif. Campuran pita spiral ngagaduhan pangaruh anu saé pikeun campuran tina bubuk viscous atanapi cohesive sareng granules.

  • MX-2A/2B Automatic Filling Machine

    MX-2A / 2B Mesin ngeusian Otomatis

    Cocog sareng kaléng jar

    50L samping muka corong, gampang dibersihkeun

    Layar rampa Layar 2 bahasa, gampang dioperasikeun

    Posisi sekrup, sambungkeun sareng mesin ngeusian, jantenkeun otomatis sareng gancang

    Kontrol listrik, kami nganggo mérek terkenal, ajeg sareng gampang didapat nalika éta penting

    Servo motor drive auger anu ngolah sareng bubut

  • MX-3AL/3BL Automatic Vertical Bag Packaging Machine

    MX-3AL / 3BL Mesin Pakét Vertikal Otomatis

    Ieu mangrupikeun bentuk nangtung sareng mesin segel anu hemat pisan dina rohangan, didesain kanggo kinerja tinggi (output) kalayan panyegelan anu tiasa dirobih. Sadaya mesin sapinuhna otomatis sareng dirarancang dina desain Dua-Mode-Tec sareng ngoperasikeun sakedap sareng / atanapi teras-terasan. Rarancang formatna ngamungkinkeun produksi kantong tubular tanpa sareng gusset, blok blok handap sareng kantong StabilPack, ogé kantong tetrahedron atanapi kantong bola. Rupa-rupa bentuk bungkusan ogé ngabutuhkeun ...
  • MX-2B2 Filling Machine With feedback

    MX-2B2 Mesin ngeusian Kalayan eupan balik

    Kapasitas: 20-55 timah / mnt

    Modél Gawé: hiji ngeusian ku auger & nimbang tunggal & nolak

    Kisaran spésifikasi timah:

    Diaméterna: 50-180mm

    Jangkungna : 50-350mm

    Ngeusian Beurat: 10-5000g (Ku ngarobah diaméter auger)

    Ngukur Akurasi: ≤ ± 1%

    Volume Hopper: 50L

    Total Beurat: 450Kg

  • MX-2B3 Automatic Auger filling machine

    MX-2B3 Mesin Auger Otomatis ngeusian

    Wadah produk: Kolom timah tiasa: Diaméter 50-180mm, Jangkungna 50-350mm

    Ngeusian Beurat: 10-5000g (Ku ngaganti aksésori auger)

    Akurasi Pakét: ≤ ± 1.5g

    Kacepetan Pakét: 20-55 kaléng / mnt.

    Total Kakuatan: 3.5Kw

    Siemens PLC sareng layar toél, Pan servo motor

    Kalebet hiji modul 

  • pneumatic mixer

    adun pneumatik

    mixer pneumatic mangrupikeun alat tilu-dina-hiji anu ngahijikeun fungsi nyeuseup, pergaulan sareng ngirim. Sakabeh mesin didamel tina stainless steel, anu khusus cocog pikeun sertifikasi GMP, sertifikasi kabersihan tuangeun, sareng pergaulan sareng pangiriman produk anu meryogikeun produk kimia anti korosi.
    The BHQ series pneumatic mixer mangrupikeun panganteur layar toél PLC, anu ngagaduhan kaunggulan gawé stabil, anti gangguan, operasi anu merenah sareng intuitif, sareng parameter kontrol unggal tahap tiasa dirobih sacara bébas.

  • Gravity-free double-shaft paddle mixer

    Mixer dayung ganda-gravitasi bébas

    The-gravitasi dua-aci ngawelah mixer gaduh ciri anu kuat, efisiensi tinggi, waktos nyampur pondok, desain waktos pergaulan 1-3 menit, 1: 1000 babandingan nisbah kasaruaan langkung ageung tibatan 95%, dua batang campuran dina horizontal silinder muterkeun dina arah anu berlawanan dina kecepatan anu sami, bilah anu disusun dina sudut anu khusus dina aci mastikeun yén bahan na disemprotkeun dina arah radial, kuriling sareng aksial dina waktos anu sami, ngabentuk siklus sanyawa sanyawa, sareng ngahontal campuran anu sami waktos anu singget.

  • MX-1B3 Semi-automatic Auger filing machine

    MX-1B3 Semi-otomatis mesin filer Auger

    Modél: BGL-1B3

    Métode pangukuran: sekrup kuantitatif

    Ngeusian beurat: mayar 10-5000g

    Cara dosis: ngeusian auger

    Volume Hopper : 50L

    Akurasi rangkep: ≤ ± 0.3-1%

    Kecepatan rangkep: 10-55 kali / menit

    Catu daya: 380v 50-60hz /1.7kw

    Diménsi: 800X1200X2150mm

    Kaasup sistem kontrol: layar toél, PLC sareng kotak listrik

    Alat-alat ieu mangrupikeun peralatan semi-otomatis, damping hawa dikombinasikeun kotak bahan transparan, méja angkat alat sedot daur ulang, cocog pikeun bungkus bahan bubuk, sapertos bubuk susu, pakan, tipung béas, gula, monosodium glutamat, inuman padet, glukosa, ubar padet

123 Teras> >> Halaman 1/3