Wilujeng sumping di situs web kami!

LAYANAN

  • Bucket elevator

    Lift ember

    Pedaran téknis lengkep ngeunaan LIPI LIPI of Shanghai Muxiang Machinary Equipment Co., Ltd. LIPI Lift 06.jpg 1. Alat-alat anu disayogikeun ku Muxiang ngagaduhan fungsi lengkep, téknologi canggih sareng dewasa, sareng tiasa nyumponan kaayaan panyalindungan tanaga gawé. Parabot anu disayogikeun ku Muxiang nyaéta ...
    Maca deui
  • Automatic packing and palletizing system

    Sistem pengepakan sareng palét otomatis

    1. Pengantar sistem solusi anu fleksibel tina sistem pengepakan otomatis sareng palletizing manipulator Kalayan kamajuan kontinyu ékonomi nagara kuring sareng kamajuan sains sareng téknologi anu gancang, logistik modéren, salaku bagian anu penting dina ékonomi modéren sareng .. .
    Maca deui
  • Pamikiran Industri 4.0

    Dina 20 taun ti mimiti penemuan Internét dugi ka ayeuna, éta parantos nyababkeun parobahan bumi anu ngoyagkeun kahirupan urang, sareng sacara bertahap ngahijikeun kana kahirupan urang ku nyerang sababaraha industri. Sanaos parobihan di jaman énggal ieu nembé dimimitian, éta penting pisan. Ieu anu ngamimitian ...
    Maca deui
  • Émbal angkat-jinis kargo angkat lift

    Shanghai Muxiang Machinery Equipment Co., Ltd. ngandelkeun kana taun-taun integrasi industri, diversifikasi produk sareng pangalaman manufaktur anu euyeub, sareng mangrupikeun produsen profesional dina industri transportasi logistik. Personalia bisnis perusahaan sadayana penjualan profesional ...
    Maca deui
  • Mesin pengepakan otomatis

    Mesin karton otomatis robot mangrupikeun sistem anu terintegrasi tinggi, anu kalebet robot ABB, pengendali, programer, perlengkapan robot, ngirimkeun lambaran sareng pakakas posisi. Éta ogé dihubungkeun sareng kontropérsial produksi pikeun ngabentuk lini produksi bungkus terpadu lengkep. Pref ...
    Maca deui
  • Conveyor ranté

    Ngandelkeun taun-taun integrasi industri, diversifikasi produk sareng pangalaman manufaktur anu euyeub, Shanghai Muxiang Machinery Equipment Co., Ltd. mangrupikeun produsen profesional dina industri manufaktur. Kontak bisnis perusahaan sadayana insinyur penjualan profesional, s ...
    Maca deui
  • Garis conveyor sabuk

    Peran sareng pangaruh faktor roller nyalira kana conveyor sabuk Shanghai Muxiang Garis conveyor sabuk dirancang ku Shanghai Muxiang Machinery Equipment Co., Ltd. kedah dilengkepan proporsi anu khusus pikeun nyalurkeun diri pikeun nyegah panyimpangan tina ...
    Maca deui
  • Mesin Pakét Palletizing

    Shanghai Muxiang "Palletizing Packaging Machine-Equipment Use and Management Common Sense" Waktu rilis: 2019-12-11 Views: 40 Operator mesin palétét sareng bungkus kedah ngalaksanakeun ieu: "Tilu Barang", "Opat Rapat", "Opat Syarat ...
    Maca deui
  • Sistem Angkat Muxiang

    Pedaran Téknis ngeunaan Sistem Alat Angkat Shanghai Muxiang Nami: Parangkat angkat 1. Parameter téknis dasar anu diperyogikeun pikeun ngicalkeun peralatan: 1. Ukuran palét: L1200 * W1100 2. Bentuk barang anu ditepikeun maksimum nyaéta L1800 * W1500 * H3000 3. Dua lapisan / tilu-lapisan kerekan: 60 palét ...
    Maca deui
  • ranté tina ranté conveyor

    Jinis struktur sareng metode pamariksaan kualitas ranté transmisi tina ranté konveyor 【Abstrak】 Ngalaksanakeun ranté ogé tiasa disebat ranté transmisi. Struktur ranté transmisi Muxiang diwangun ku tautan jero sareng tautan luar. Éta diwangun ku plat tautan batin, tautan luar ...
    Maca deui
  • Struktur komposisi garis conveyor sabuk sareng pitunjuk pikeun dianggo

    Shanghai Muxiang ngamuat sareng ngabongkar struktur komposisi jalur conveyor belt sareng pitunjuk pikeun dianggo Waktu rilis: 2019-11-20 Views: 119 Komposisi produk Muxiang climbing loading and unloading belt conveyor line: The climbing belt conveyor of Shanghai Muxiang Machinary Equipment Co .. .
    Maca deui
  • Garis conveyor sortir otomatis

    Garis conveyor sortir otomatis tina Shanghai Muxiang Machinary Equipment Co., Ltd. Waktos pelepasan: 2019-12-11 Tampilan: 51 Conveyor asihan ngarujuk kana alat panyampaian khusus anu didamel kanggo ngalengkepan asihan sareng pangiriman produk. Sistem asihan otomatis umumna diwangun ku automat ...
    Maca deui