Wilujeng sumping di situs web kami!

Alat-alat Perlindungan Lingkungan

  • Floating garbage collection equipment

    Alat-alat pangumpulan sampah

    Alat pengumpul sampah MUXIANG Ngapung, fungsi utamina nyaéta pikeun néwak sampah anu ngambang, misahkeun sampah sareng limbah, sareng sacara otomatis nempatkeun sampah di darat pikeun émbolan. Prinsipna nyaéta ngagunakeun hisap alur-aluran anu dibentuk ku alat puter pikeun maksa sampah anu ngambang kumpul dina arah émbér kumpulan. Layar saringan tong jero sareng luar dianggo pikeun misahkeun sampah sareng cai sareng néwak sampah. Angkat listrik digunakeun pikeun sacara otomatis ngirimkeun sampah ka luhur kolam renang sareng sacara otomatis miceun kana bak sampah, sahingga ngalengkepan kumpulan sampah anu ngambang.

    Téknologi canggih, téknologi ngarah, cekap cekap, mastikeun patuh

    Kontrol otomatis, hemat énergi sareng réduksi noise, manajemén saderhana, operasi sareng perawatan anu merenah

    Kualitas luhur, daérah anu tiasa dikendalikeun, béaya rendah, sareng penjualan purwakanti.