Wilujeng sumping di situs web kami!

Fleksibel Telescopic Conveyor Flexible Screw Telescopic Conveyor Belt

Pedaran pondok:

Conveyor Sabuk Diperpanjang nyaéta conveyor teléskoping anu manjang kana trailer treuk salaku solusi ergonomis pikeun ngamuat sareng ngabongkar. Conveyor ieu paling umum dipendakan dina pengiriman sareng nampi daérah, gudang, sareng lokasi sanés anu diperyogikeun pikeun mindahkeun bungkus sareng barang-barang sanésna dina sareng kaluar tina truk sareng kontainer pengiriman. Disambungkeun, konveyor teleskoping tiasa ningkatkeun produktivitas sareng éfisiénsi dina panto dok.


Detil Produk

Tanda Produk

TELESCOPIC EXTENDABLE BELT CONVEYOR-02

Conveyor Sabuk Diperpanjang nyaéta conveyor teléskoping anu manjang kana trailer treuk salaku solusi ergonomis pikeun ngamuat sareng ngabongkar. Conveyor ieu paling umum dipendakan dina pengiriman sareng nampi daérah, gudang, sareng lokasi sanés anu diperyogikeun pikeun mindahkeun bungkus sareng barang-barang sanésna dina sareng kaluar tina truk sareng kontainer pengiriman. Disambungkeun, konveyor teleskoping tiasa ningkatkeun produktivitas sareng éfisiénsi dina panto dok.
Conveyor teleskopik mangrupakeun solusi anu idéal
Nalika fasilitas anjeun ngahijikeun salah sahiji conveyor teleskopik kami kana operasina, anjeun bakal nampi seueur manpaat, kalebet:

Produktivitas:Conveyor teleskopik Muxiang ngirangan waktos muka sareng ngabongkar momotanana ku cara ngirangan jumlah operator sareng usaha anu diperyogikeun dina prosés ieu. Conveyor Muxiang teleskopis ngalaksanakeun ieu ngalangkungan panyuluhan gampang sareng pangunduran, pangendali operator intuitif, ergonomis optimal sareng integrasi mulus kalayan leyuran conveyor permanén anu aya. Ieu ngandung hartos tugas anu biasana bakal ngalibetkeun sababaraha operator, waktos leumpang anu diperpanjang, sareng pengambilan anu teu épisién ayeuna réngsé gancang sareng aman ku ngan ukur hiji operator atanapi dua - gumantung kana ukuran paket. Ieu nyababkeun langkung gancang sareng tingkat pemenuhan anu langkung saé.

Kaamanan:Kalayan desain ergonomisna, conveyor booming teleskopik kami langkung gampang pikeun padamel dianggo aman. Éta ngirangan résiko cilaka setrés anu teras-terasan ogé galur sareng cidera anu sanés ku nempatkeun titik beban atanapi unloading dina titik anu pikaresepeun pikeun operator. Ieu pamustunganana ngakibatkeun biaya anu langkung handap sareng kirang waktu turun.

Waktos kirang dianggurkeun: Tanpa leyuran conveyor anu tiasa diperpanjang, seueur waktos nyéépkeun atanapi bungkus forklifting sareng kotak tina conveyor permanén tungtung ka darmaga (atanapi sabalikna), sareng tambahan waktos mindahkeun barang ka (atanapi ti) daérah jero tina wadah. Waktos penanganan tambahan ieu dianggap waktos dianggurkeun sabab teu aktip nyumbang kana parantosan prosés. Conveyor anu tiasa diperpanjang ngaleungitkeun waktos anu diséépkeun ieu ku cara nganteurkeun conveyor ka titik loading atanapi unloading dina trailer.

TELESCOPIC EXTENDABLE BELT CONVEYOR
TELESCOPIC EXTENDABLE BELT CONVEYOR-03
Telescopic Belt Conveyor6
Telescopic Belt Conveyor9
Telescopic Belt Conveyor10
Telescopic Belt Conveyor8

Naon conveyor Sabuk?
Conveyor teleskopis cocog pikeun kantong ageung ngamuat sareng ngabongkar tina truk. Conveyor teléskoping mangrupikeun conveyor datar anu dioperasikeun dina ranjang slaid teléskopis. Aranjeunna populér pikeun nampi sareng ngintunkeun darmaga dimana conveyor diperpanjang kana inbound atanapi outbound trailer pikeun unloading atanapi loading. Conveyor ieu dianggo pikeun ngamuat kotak sareng karton dina truk sareng kontainer.

Kumaha carana urang ngajamin kualitas?
Salawasna sampel sateuacan produksi sateuacan produksi masal;
Salawasna Pamariksaan akhir sateuacan kiriman;

Naha anjeun kedah mésér ti kami sanés ti supplier anu sanés?
Langkung 20 taun fokus dina conveyor, langkung ti 30 insinyur propésional, manufaktur taunan langkung rébuan conveyors. Perusahaan kami mangrupikeun perusahaan High-Tech anu fokus kana conveyor sareng alat-alat dumasar kana Cina sareng nyanghareup dunya.

Jasa naon anu urang tiasa nyayogikeun?
Sarat Pangiriman anu Ditarima: FOB, CIF, EXW ency Mata Artos Pamayaran Anu Ditampi: USD, CNY Type Tipe Pembayaran Ditarima: T / T, L / C ; Basa Diucapkeun: Inggris, Cina

 Naha urang kedah milih perusahaan anjeun?
Kami ahli dina mesin otomatis salami mangtaun-taun, sareng kami nyayogikeun layanan purna jual anu hadé. Anjeun ngajamin henteu aya résiko pikeun perjanjian kami.

Naon jenis produk anjeun gaduh? 
Conveyor teleskopis / conveyor roller teleskopik / mesin asihan roda / konveyor sabuk péngkolan / lambar logam / prosés las sareng sajabina.

Parameter produk

Panjelasan Produk

Aplikasi Industri

Toko Bahan Bangunan, Toko Perbaikan Mesin,
Pabrik Pabrik, Pabrik Dahareun & Minuman, Peternakan,
Karya konstruksi, Énergi & Tambang

Bahan Pigura

Baja Karbon stainless steel

Bahan Sabuk

PVC / Karét / PU / PE / Kanvas

Bahan Motor

Siemens / ngaput / Guomao / mérek Cina kasohor sanés

Laju

0-20m / mnt (tiasa diatur)

Voltaseu

110V 220 V 380 V 440V

Kakuatan (W)

OKW-5KW

Diménsi (L * W * H)

H = 1M-20M W = 0.2M-2M H = 0.6M-1M (Tiasa disesuaikan)

Kapasitas beban

0KG-100KG

Sertifikasi

ISO9001: 2015

Garansi

1 taun

Saatos-jualan Service

Layanan Online / Pidéo
factory
packing

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami