Wilujeng sumping di situs web kami!

MX-3AL / 3BL Mesin Pakét Vertikal Otomatis

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Parameter produk

Ieu mangrupikeun bentuk nangtung sareng mesin segel anu hemat pisan dina rohangan, didesain kanggo kinerja tinggi (output) kalayan panyegelan anu tiasa dirobih. Sadaya mesin sapinuhna otomatis sareng dirarancang dina desain Dua-Mode-Tec sareng ngoperasikeun sakedap sareng / atanapi teras-terasan. Rarancang formatna ngamungkinkeun produksi kantong tubular tanpa sareng gusset, blok blok handap sareng tas StabilPack, ogé kantong tetrahedron atanapi kantong bola. Rupa-rupa bentuk bungkusan ogé ngabutuhkeun format masing-masing pikeun ngawujudkeun sealing sealing sareng sagala rupa fitur tina kantong. Ampir sadaya fitur kantong umum tiasa diwujudkeun.

  MX-3AL MX-3BL
Cara ngeusian Auger ngeusian Auger ngeusian
Ukuran Kantong W50-160 L80-230 W70-250 L100-320
Kandel pilem 0,05 ~ 0,08mm 0,05 ~ 0,08mm
Ngeusian Beurat 1`300g 10 ~ 3000g
Katepatan ± 0.3 ~ 1% (Numutkeun beurat bungkus sareng kagancangan)
Kapasitas 20 ~ 50bags / m 25 ~ 85bags / m
Sasayogian tanaga 3phase 380V / 220V 50 ~ 60HZ 3phase 380V / 220V 50 ~ 60HZ
Tekanan hawa 6 ~ 8kg / cm2 6 ~ 8kg / cm2
Beurat 250kg 800Kg
Diménsi 1035 * 920 * 2150mm 1400 * 1200 * 2600

Mesin ieu ngagaduhan fungsi ngadamel kantong, beurat, ngeusian meterial sareng nitrogén, coding. Éta cocog pikeun bubuk bubuk sareng saluyu sareng standar nasional.

◆ Aya PLC sareng layar rampa dina mesin ieu, parameter na tiasa disimpen.

◆ Lokasi sayatan tiasa robih nalika mesinna jalan.

◆ Mesin ieu tiasa ngadamel seueur jinis kantong, sapertos kantong datar, tas tilu diménsi sareng tas

◆ Aya Fault Alerm System dina mesin ieu, éta bakal dimimitian ku panto henteu ditutup, cutter motong kana meterials, filmna béak, jsb.

◆ mesin ieu sapinuhna ditutup ku noise lemah sareng lebu, kaasup sistem flushing nitrogex.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami