Wilujeng sumping di situs web kami!

Lift ember

Katerangan téknis lengkep ngeunaan LIPI LIPI tina Shanghai Muxiang Mesin Mesin Co., Ltd.

LIPI lift 06.jpg

1. Parabot anu disayogikeun ku Muxiang ngagaduhan fungsi lengkep, téknologi canggih sareng dewasa, sareng tiasa minuhan kaayaan panyalindungan tanaga gawé. Alat-alat anu disayogikeun ku Muxiang leres-leres didesain sareng didamel, sareng sagala rupa kaayaan damel anu disayogikeun tiasa nyumponan sarat operasi anu aman sareng kontinyu, sareng tiasa nyumponan sarat tina sagala rupa kaayaan damel sapertos operasi anu teras-terasan atanapi saliwat, sering ngamimitian sareng lirén, sareng ngamimitian operasi -up handapeun beban pinuh. , Kaluaran dijamin. Kinerja sistem kedah dipercaya, operasi kedah saderhana sareng hemat énergi. Sareng kedah sapinuhna nuturkeun peraturan panyalindungan lingkungan.

2. Bagian alat ngadopsi téknologi manufaktur anu maju sareng dipercaya, kalayan bentuk permukaan anu saé sareng cocog kasabaran anu cocog. Bagian anu gampang dianggo, korosi, sepuh atanapi kedah disaluyukeun, pamariksaan sareng ngagantian tiasa dibongkar, digentos sareng diropea, sareng suku cadang kedah disayogikeun.

3. Komponén alat-alatna kedah tiasa dioperasikeun sacara aman sareng teras-terasan dina kaayaan operasi anu normal, sareng teu kedah aya masalah sapertos setrés teuing, geter, naékna suhu, anggo, korosi, sareng sepuh.

4. Lift LIPI dilengkepan cangkang, anu gaduh performa panyegelan anu saé. Salila dimuat sareng diangkat, henteu aya bahan anu tumpah sareng operasi stabil. Bagéan anu ngagugulung gaduh pangaruh buffering sareng kamampuan pelumasan diri, sareng tahan maké anu saé. Suku cadang alatna gampang digentoskeun, kalayan sabagian ngagem suku cadang sareng gampang diperbaiki. Permukaan jero corong perlu diubaran ku palapis, anu ngagaduhan ciri résistansi maké, résistansi korosi, résistansi suhu luhur sareng henteu gampang diturut ku bahan. Waktos operasi parangkat bébas tanpa masalah tina peralatan henteu kirang ti 7000 jam. Umur jasa tina sakabeh mesin kedah dijamin henteu kirang ti 30 taun.

5. Boh awak LIPI LIPI sareng bagian transmisi ngadopsi struktur anu lengkep ditutup, sareng alat-alatna anu lengkep peryogi sealing anu ketat, teu aya kabocoran, sareng teu aya lebu. Alat-alatna ngagaduhan kinerja sealing anu saé nalika ngajalankeun dina 20Kpa. Alat-alatna kedah mastikeun operasi normal dina 200 ℃, tiasa tahan transportasi 300 ℃ suhu luhur kacilakaan slagging, sareng ngagaduhan ukuran anu saluyu.

6. Bahan cangkang lift ember nyaéta Q235A, sareng kandelna henteu kedah kirang ti 6mm kanggo mastikeun kakuatan cangkangna; LIPI LIPI kudu dijejeran ku pelat tahan maké sareng tahan kaénanana, sareng umur jasa na henteu kirang ti 25000 jam, sareng éta disayogikeun pikeun mastikeun sarat ieu Pedaran ngeunaan langkah-langkah anu dilaksanakeun.

7. Komponén inti lift LIPI, ranté angkat, kedah janten ranté anu kuat-kakuatan-tahan-luhur. Pastikeun yén umur jasa tina ranté henteu kirang ti 30,000 jam. Bahan sprocket nyaéta ZG310-540, anu karasa nyaéta HRC45-50, sareng umur jasa henteu kirang ti 30,000 jam. Aci sirah sareng aci buntut kedahna 40 Cr, dipareuman sareng tempered HB241-286. Umur jasa motor sareng pereduksi henteu kirang ti 50.000 jam.

8. Bahan tina corong lift LIPI nyaéta 16Mn, sareng kandelna corong henteu kurang tina 3 mm. Kahirupan jasa henteu kirang ti 30,000 jam. Pipa inlet sareng outlet didamel tina bahan anu kuat sareng tahan ageman.

9. Desain strukturna tina LIPI embe teu kedah gampang ditumpukkeun sareng lengket lebu; awak dilengkepan liang pamariksaan anu disegel pikeun niténan operasi pakakasna sareng ngagampangkeun ngagantian bagian; cangkang handapeun émbér LIPI kedah dilengkepan panto pamariksaan, Péresihan panto, sareng anu sanésna, tiasa dibuka sacara teratur kanggo ngaluarkeun bahan résidu dina juru-juru anu maot. Pamasangan ranté sered, hoppers sareng pangropéa normal bagian-bagian tiasa dilaksanakeun di palabuhan inspeksi handap.

10. Alat ranté tegangan tina émbér LIPI gampang diluyukeun, sareng alat tegangan ditempatkeun dina casing handapeun.

11. LIPI LIPI dilengkepan platform pamariksaan luhur.

12. LIPI LIPI dilengkepan alat panyalindungan listrik sareng mékanis. Éta dilengkepan kabinet kontrol dina situs sareng antarbeungeut kadali jarak jauh pikeun mastikeun yén éta otomatis tiasa ngeureunkeun sareng masihan alarm nalika ranténa rusak, ranténa murag, macét, sareng bahanna diblokir.

13. Patalina antara émbér ranté sareng ranténa ngadopsi konéksi baud anu kuat-kuat.

14. Awak ngadopsi metoda panyegelan ganda, sareng panyegel tahan suhu kedah diterapkeun antara sadayana casing sareng strip sealing sareng permukaan gabungan flange.

15. Aya parangkat posisi di tengah LIPI LIPI pikeun nyegah cangkangna bergerak ka gigir, sareng éta tiasa gerak sacara bébas dina arah anu nangtung. Gerakan anu disababkeun ku ékspansi termal henteu tiasa mangaruhan sambungan sareng panyegelan port debit.

 16. Kusabab suhu luhur bahan panémbongna, sprocket dina sirah sareng buntut lift émbér kedah ngadopsi struktur ganda-pas pikeun ranté kakuatan-tinggi pikeun nyingkahan gantung ranté. Huntu gigi ngadopsi ZG310-540, permukaan parawatan pangubaran, karasa Éta HRC45-50. Buntut lift ember diteken ku cara kompénsasi otomatis tipe palu beurat pikeun nyingkahan fenomena ranté slip anu disababkeun ku maké ranté.

17. Alat pengemudi lift ember kedah dilengkepan backstop pikeun nyegah kagagalan listrik dadakan tina nyababkeun gerakan tibalik tina corong bahan sareng nyababkeun karusakan alat. Motor alat drive kedah nyumponan sarat tahan hujan sareng tahan lebu, tingkat panyalindunganana henteu kirang ti IP54, sareng tingkat insulasi nyaéta F. Bantalan motor ngadopsi bantalan mérek SKF.

18. LIPI LIPI kedah dilengkepan pelindung ranté rusak. Pelindung anu ngabobol ranté dipasang dina aci buntut sareng diputer sareng aci. Nalika laju batang buntut tina LIPI lift henteu normal kusabab seueur operasi, macét, sareng sajabana, kabinet kontrol bakal ngageter sareng ngeureunkeun sacara otomatis pikeun mastikeun kasalametan peralatan. Salaku tambahan, LIPI LIPI ogé kedah dilengkepan saklar alarm anu ngahalangan.

19. Nalika kerekan dibalikkeun kusabab kagagalan listrik atanapi alesan sanés nalika damel sareng perawatan, laksanakeun tindakan pelindung anu saluyu pikeun nyegah émbér sareng ranté tina rusak sabab dibalikkeun.

20. Kerekan kedah dilengkepan ku ranté-serelek, ranté-pegatna, sareng alat panyalindungan parkir. Nalika kerekan gagal, alat-alat panyalindungan di luhur tiasa otomatis ngégél.

21. Kotak kendali anu disayogikeun sareng lift ngalaksanakeun kontrol lokal kana lift. Silih gentosan direalisasikeun langsung di tempat, sareng kabinet kontrol ngagaduhan fungsi tampilan, alarm sareng panyalindungan interlock.

Shanghai Muxiang ngagaduhan kamampuan pikeun nyayogikeun nasabah paket paket pasokan peralatan sareng jasa solusi téknis. Kalebet konsultasi anu jero sareng saran ngeunaan rencana anggaran pelanggan, nyayogikeun desain rencana pangwangunan anu aya hubunganana, kunjungan di lokasi tina proyek anu sami pikeun anu dibandingkeun pembeli, bimbingan lengkep salami konstruksi sareng instalasi, sareng palatihan keterampilan staf sateuacan produksi peralatan sareng jasa kualitas saatos produksi . Saran pra-penjualan Muxiang, desain program, proyék turnkey sareng layanan purna jual mangrupikeun daya saing inti kami.


Waktos Post: Mar-19-2021