Wilujeng sumping di situs web kami!

Sistem pengepakan sareng palét otomatis

1. Bubuka pikeun sistem solusi anu fleksibel tina paking otomatis sareng sistem palétisasi tina manipulator

Kalayan kamajuan kontinyu ékonomi nagara kuring sareng kamajuan sains sareng téknologi anu gancang, logistik modéren, salaku bagian penting tina ékonomi modéren sareng modél jasa komprehensif anu paling ékonomis sareng masuk akal dina prosés industrialisasi, ngembang pesat di panjuru nagara. Salaku bagian penting tina sistem logistik modéren, gudang tilu diménsi otomatis nyaéta sistem gudang teluk tinggi pikeun nyimpen barang dina sababaraha lapisan. Mangrupikeun sistem anu sacara otomatis nyimpen sareng kéngingkeun logistik tanpa campur tangan langsung.

Manipulator otomatis ngarangkep sareng sistem palététisasi mangrupikeun sistem anu saderhana sareng terintegrasi, anu kalebet robot industri, pengendali, programer, perlengkapan robot, mesin ngabongkar / tumpukan otomatis, palét ngalaksanakeun sareng pakakas parangkat, sareng parangkat lunak modeu palététis. Éta ogé dilengkepan ku sistem timbangan, labél, deteksi sareng komunikasi otomatis, sareng dihubungkeun sareng sistem kontrol produksi pikeun ngabentuk lini produksi bungkusan terpadu lengkep.

a. Stasiun palétét dina tungtung lini produksi

● Palletizing produk tunggal: Ieu sistem palu fléksibel, anu ngabongkar bahan tina jalur conveyor, ngalengkepan palletizing work-piece, lapisan lapisan sareng prosés sanésna, teras nganggo jalur conveyor pikeun ngirim palét anu ditumpukkeun.

● Multi-produk sareng palétét multi-palét: Rupa-rupa bahan kerja sumping tina sababaraha garis anu béda, éta diangkat sareng disimpen dina sababaraha palét anu béda, sareng lapisan lapisan ogé dijemput ku robot. Palét sareng tumpukan lengkep sacara otomatis kaluaran atanapi input dina jalur.

b. Workstation depalletizing / palletizing

Sistem palétét anu fleksibel tiasa nyusun sababaraha tumpukan barang anu béda kana hiji tumpukan, sareng robot ogé tiasa néwak palét sareng bantalan lapisan. Saatos tumpukan lengkep, éta bakal otomatis kaluaran ku garis conveyor.

c. Stasion palétét dina lini produksi

● Bahan gawe dicekel di titik lokasi garis konveyor sareng disimpen dina dua palét anu béda, sareng lapisan lapisan ogé dicekel ku robot. Palét sareng tumpukan lengkep sacara otomatis kaluaran atanapi input ngalangkungan awak garis.

● Rupa-rupa bahan kerja asalna tina sababaraha garis anu béda, éta diangkat sareng disimpen dina sababaraha palét anu béda, sareng lapisan lapisan ogé dijemput ku robot. Palét sareng tumpukan lengkep sacara otomatis kaluaran atanapi input dina jalur.

 2. Indikator téknis pengepakan otomatis sareng palétisasi ku manipulator

◆ workpiece: kotak, lambar, bahan kantong, tiasa / bungkusan kertas

◆ Ukuran workpiece: tiasa didesain sesuai sareng ukuran potongan karya pelanggan

◆ beurat Workpiece: bisa dirancang nurutkeun sarat konsumén

◆ Kisaran gerakan workpiece: tiasa dirarancang numutkeun sarat konsumén

◆ Jumlah derajat kabébasan robot: 4 atanapi 6

◆ Kapamalian robot: ± 0,1mm

Katilu, bidang aplikasi pengemasan otomatis sareng palétisasi manipulator

Manipulator sistem tinju sareng palétisasi otomatis tiasa dianggo dina bahan bangunan, alat bumi, éléktronik, serat kimia, mobil, tuangeun, inuman sareng industri sanés.

4. Analisis kauntungan pangguna ngeunaan bungkus otomatis sareng palétisasi manipulator  

Salaku manipulator otomatis tinju sareng unit palletizing sadar operasi otomatis dina tinju produk, palététisasi sareng prosés sanésna, sareng ngagaduhan fungsi sapertos deteksi kaamanan, kendali saling, diagnosis diri sesar, réproduksi pangajaran, kontrol séri, penilaian otomatis, jst. pisan Land parantos ningkatkeun efisiensi produksi sareng kualitas padamelan, tanaga tanaga disimpen, sareng ngadegkeun lingkungan produksi modéren.

5. Metode suplai sareng jasa

Shanghai Muxiang Machinery Equipment Co., Ltd. nyayogikeun palanggan sareng sét kumplit robot otomatis sareng sistem palletizing unit. Salian ti ngarengsekeun desain rékayasa, manufaktur, masang, sareng debugging numutkeun syarat pelanggan, Muxiang ogé tiasa tanggel waler pikeun operator palatihan sareng layanan Saatos-penjualan anu hadé.

Genep, ciri

Kauntungan utama tina ngagunakeun manipulator pikeun paking sareng palététis nyaéta palletizing sacara umum, tingkat kagagalan anu handap sareng operator anu kirang. Manipulator mangrupikeun robot tujuan khusus anu saderhana. Di nagara urang, manipulator palletizing masih kosong, sareng ngan aya sababaraha manipulator anu dianggo dina jalur majelis. Manipulator ngagaduhan prospek anu saé di pasar domestik. Pikeun ngajaga kapentingan desainer sareng pabrikan, Muxiang henteu ngajelaskeun data penting, sareng henteu ngajelaskeun komponén utama, reducer gabungan, sareng pamilihan parameter motor servo, tapi éta henteu mangaruhan prinsip manipulator paluét. Punten ngartos. . Anu mésér kabetot tiasa didatangan kantor pusat Shanghai Muxiang di 1588 Huazhi Road, Huaxin Industrial Park, Huaxin Town, Qingpu District, sareng ngatur manajer R&D rékayasa profesional pikeun masihan anjeun perkenalan lengkep. Hotline: 13044664488.


Waktos Post: Mar-19-2021